dimarts, 26 de juny del 2007

El mem

Això dels mems que corren per Internet, no sé fins a quin punt aporta alguna cosa. Però no fa mal a ningú. I a més, si et conviden des d'aquí a fer-ne circular un, qui s'hi podria negar?

Recomana'm un bloc en català: El Galliner de l'Alguer de Paolo
No és dels millors ni dels més ben escrits. Ni tant sols està actualitzat. Però el porta un alguerès que diu quatre veritats desacomplexades sobre la nostra llengua que haurien de fer posar-se vermell a més d'un mandarí.

Recomana’m un bloc en un altre idioma: Fogonazos
D'on treu aquest senyor tantes històries inversemblants? Imprescindible

Recomana’m un post interessant: Sirventès (doble) en prosa
Un bonic exemple de com dir el nom del porc (per part de tots dos) amb contundència, elegància i poques paraules (l'un més que l'altre). El massatge citat s'ha perdut al ciberespai, però crec recordar que, més que massatge, semblava una succió.

Recomana’m un Web: Think Geek
Una bonica col·lecció d'andròmines inútils. És clar que, si tingués quartos de sobres, me les comprava totes

Recomana’m una eina d’internet: Biblija
El meu cool hunter de capçalera m'ha assegurat que la penúltima tendència de moda és el coneixement de les Escriptures. O fer-ho veure. I per a aquest darrer propòsit, aquesta pàgina és utilíssima. Per exemple: que no te'n recordes de quin és el passatge evangèlic que menys llegeixen els democratacristians, i encara menys els cristians liberals i neocons? Doncs busques un parell de paraules clau, et voilà:

Mt 19,24

Recomana'm un video/Recomana'm un audio: How we used to Live
I a més, amb la lletra.

2 comentaris:

Joan Arnera ha dit...

En general això dels mems no serveix gaire de res... però aquest ideat pel Marcús està bé, perquè permet posar en comú coneixements de la xarxa.
I per cert, quina gràcia que esmentis el recurs aquest de la Biblija, jo el tinc als favorits des de fa temps, i l'utilitzo molt sovint (ep, consti que per cosa de feina, sobretot...). Va molt bé!

Carles ha dit...

I si fas servir Firefox et pots posar el Biblija com a motor de recerca a la mateixa barra de navegació, que això sí que ja és la bomba.